SOWELL Family La Lauziere – La Plagne – Paradiski – Frankrijk – Sunweb Wintersport

SOWELL Family La Lauziere – La Plagne – Paradiski

SOWELL Family La Lauziere is een fijn hotel met een prachtige ligging; tegenover de Mont-Blanc. Het hotel bevindt zich op de skipiste en op circa 350 meter van het centrum. De inrichting is traditioneel en er heerst een warme sfeer. Na een dag in de sneeuw is het heerlijk om even op te ontspannen in het wellnesscenter van het hotel.

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: La Plagne
Regio: Paradiski
Land: Frankrijk
Soort: All inclusive
Vervoer: Eigen Vervoer
Officiële classificatie: 3 sterren
Prachtige ligging

afstand tot centrum: circa 350 meter

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen:

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar La PlagneParadiskiWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie