Rocky Pop Flaine Hotel & Spa – Flaine – Le Grand Massif – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Rocky Pop Flaine Hotel & Spa – Flaine – Le Grand Massif

Rocky Pop Flaine Hotel & Spa is een modern hotel gelegen in het centrum van Flaine. De skipiste bereik je na slechts een kleine wandeling van circa 150 meter. De kamers hebben een rustige en knusse sfeer met een modern retro interieur. Overdag geniet je van de pistes op de Grand Massif en als je terug bent in het hotel neem je een ontspannende duik in het zwembad of warm je op in de sauna. Dit wordt vast en zeker een heerlijke wintersportvakantie!

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Flaine
Regio: Le Grand Massif
Land: Frankrijk
Soort: Halfpension
Vervoer: Eigen Vervoer
binnenzwembad
Op slechts 150 meter van de piste

in het centrum

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen:

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar FlaineLe Grand MassifWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie