Residence Roc de Peclet I – Val Thorens – Les Trois Vallees – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Residence Roc de Peclet I – Val Thorens – Les Trois Vallees

Op slechts 20 meter van de piste in Val Thorens vind je Residence Roc de Peclet. Zo hoef je ’s ochtends maar een paar stappen te zetten en je bent onderweg naar je eerste afdaling van die dag.De appartementen zijn eenvoudig ingericht. Na een dag slalommen over de piste kun je je na een verfrissende douche in je appartement zo aansluiten bij de gezelligheid van het centrum, want dat ligt hier voor de deur. Ga op zoek naar een leuk restaurant voor een goede raclette of fondue, om zo je dag weer in stijl af te kunnen sluiten.

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Val Thorens
Regio: Les Trois Vallees
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
Borg (per creditcard te betalen) (per creditcard te betalen)
Comfortable, eenvoudige appartementen

Accommodatie verschillend van inrichting/eigenaar
Tegen een toeslag van EURO 26,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar gelden er gereduceerde tarieven van EURO 12,50 per persoon per nacht. Tijdens oud&nieuw kun je voor EURO 30,- per persoon een diner bijboeken. Voor de kinderen geldt een tarief van EURO 15,- per kind.  Het halfpension bestaat uit een keuzemenu en wordt geserveerd in Restaurant John’s Scandanavia dat op circa 200 meter afstand ligt.

Aantal sterren:
Klant beoordelingen: 8.5

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar Val ThorensLes Trois ValleesWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie