Residence Relais de la Guisane – logies – Briançon – Serre Chevalier Vallee – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Residence Relais de la Guisane – logies – Briançon – Serre Chevalier Vallee

De eenvoudige, maar verzorgde appartementen van Residence Relais de la Guisane liggen op een heerlijke locatie in Briancon. Met zowel de piste als de lift op slechts 200 meter afstand is dit een fijne uitvalsbasis voor je wintersportvakantie.

(Update: Januari 2023)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Briançon
Regio: Serre Chevalier Vallee
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
babypakket: op aanvraag circa 70,00 EURO per verblijf (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
Loopafstand van lift & piste

afstand tot luchthaven circa 55 kilometer

Aantal sterren: 2
Klant beoordelingen:

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar BriançonSerre Chevalier ValleeWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie