Residence Prestige Odalys Edenarc – Les Arcs – Paradiski – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Residence Prestige Odalys Edenarc – Les Arcs – Paradiski

Residence Prestige Edenarc is een prachtige, zeer luxe residence in Arc 1800. Het ligt direct aan de blauwe piste en de lift ‘Carreley’. Het centrum is 750 van de appartementen vandaan. De appartementen zijn zeer luxe en sfeervol ingericht, met comfortabele meubels en oog voor detail. Er is veel gebruik gemaakt van hout en aarde tinten, wat de appartementen een warme uitstraling geeft. Hier is het heerlijk thuiskomen na een dag op de piste. Behoefte om even totaal te ontspannen? Dan ben je op de juiste plaats bij het wellnesscentrum ‘Bulle’. Je kunt je hier onderdompelen in het verwarmde binnenzwembad, of lekker relaxen in de sauna en hamam. Zo kun je de volgende ochtend weer uitgerust de piste op.

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Les Arcs
Regio: Paradiski
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
toeristenbelasting: circa 2,90 EURO per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht)
Zeer luxe residence

afstand tot centrum: circa 750 meter
Tegen een toeslag van EURO 36,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Tegen een toeslag van EURO 25,- per persoon per nacht kun je ook alleen een diner bijboeken. Verblijf je tijdens Kerst in Residence Prestige Odalys Edenarc, dan komt daar eenmalig EURO 17,60 per persoon extra bij. Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Residence Prestige Odalys Edenarc, dan komt daar eenmalig EURO 30,80 per persoon extra bij. Je hebt dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar gelden er speciale kinderkortingen van ca. EURO 16,- korting per kind per nacht voor het halfpension en ca. EURO 11,50 korting per kind per nacht voor het diner. Voor het kerstdiner komt er een korting van ca. EURO 7,- per kind en voor het oud&nieuw diner geldt er een korting van EURO 13,20 per kind. Het diner en het halfpension worden geserveerd in Restaurant Edenarc wat zich in de residence bevindt.

Aantal sterren: 5
Klant beoordelingen: 8

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar Les ArcsParadiskiWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie