Residence Odalys Hameau & Chalets de la Vallee d’Or – Valloire – Galibier Thabor – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Residence Odalys Hameau & Chalets de la Vallee d’Or – Valloire – Galibier Thabor

Op loopafstand van de blauwe piste Lutins, bovenin het dorp, ligt Residence Odalys Hameau & Chalets de la Vallee d’Or. De residence ligt aan een hellende weg. Gelukkig rijdt er van 8:45 uur tot 19:30 uur iedere 10 minuten een shuttle service van en naar het centrum. Door zijn hogere ligging bieden de appartementen wel een schitterend uitzicht op de Galibier en het centrum van Valloire. De appartementen zijn verdeeld over meerdere in chalet-stijl gebouwde gebouwen en zijn met zorg ingericht.Bij de receptie is er de mogelijkheid om broodjes te bestellen, zodat jij ’s ochtends niet in de rij bij de bakker hoeft te staan. Na een dag intensief skiën, kun je gebruik maken van het zwembad of de sauna om wat ontspanning op te zoeken. Residence Odalys Hameau & Chalets de la Vallee d’Or is een goed uitgangspunt voor een geslaagde wintersportvakantie!

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Valloire
Regio: Galibier Thabor
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
Kluisje
Zwembad en sauna

afstand tot centrum: circa 700 meter, maximaal 900 meter
Tegen een toeslag kun je boeken op basis van halfpension. Verblijf je tijdens Kerst in Residence Odalys Hameau & Chalets de la Vallee d’Or, dan komt daar eenmalig EURO 15,- per persoon extra bij. Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Residence Odalys Hameau & Chalets de la Vallee d’Or, dan komt daar eenmalig EURO 20,- per persoon extra bij. Je hebt dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief.Voor kinderen van 2 t/m 10 jaar gelden er gereduceerde tarieven. Voor het kerstdiner komt er eenmalig EURO 10,- per kind extra bij en voor het oud&nieuw diner komt er eenmalig EURO 15,- per kind extra bij.Het halfpension bestaat uit een keuzemenu en wordt geserveerd in Restaurant Le Diablotin dat op circa 200 meter afstand ligt. Het restaurant ligt op een heuvel. Als er veel sneeuw ligt is dit niet restaurant niet handig voor mensen die slecht ter been zijn.

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 7.1

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar ValloireGalibier ThaborWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie