Residence Odalys Aquisana – Villeneuve – Serre Chevalier Vallee – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Residence Odalys Aquisana – Villeneuve – Serre Chevalier Vallee

Aan de rand van Villeneuve ligt het elegante Residence Aquisana. Met de gratis skibus sta je snel bij de skiliften en midden in het centrum. In Residence Aquisana heb je de luxe dat je aan het eind van de dag tot aan de deur kunt terug skiën. Door het vele gebruik van hout en steen past het gebouw perfect in de omgeving. Ook in de appartementen is deze stijl doorgetrokken. Door de hoge kwaliteit van de inrichting is het hier optimaal genieten. Trek een baantje in het zwembad of boek tegen een bijdrage een fijne hamambehandeling, om weer fris de volgende dag in te gaan.

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Villeneuve
Regio: Serre Chevalier Vallee
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
Parkeerterrein
Zwembad

in het centrum

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen: 4

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar VilleneuveSerre Chevalier ValleeWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie