Residence Les Gentianes – extra ingekocht – Puy St. Vincent – Domaine de Puy-Saint-Vincent – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Residence Les Gentianes – extra ingekocht – Puy St. Vincent – Domaine de Puy-Saint-Vincent

Residence Les Gentianes is een goed verblijf voor de fanatieke wintersporter. De piste vind je al na 100 meter, waardoor jij al je eerste afdaling kunt maken terwijl de rest zich nog aan het klaarmaken is. Ook het centrum is niet ver weg, na 800 meter vind je enkele leuke winkels en restaurants. De appartementen zijn eenvoudig maar zorgvuldig ingericht. Elk appartement heeft de beschikking tot een eigen skilocker. Andere extra faciliteiten waar de residence over beschikt is een verwarmd zwembad, spelletjesruimte en de mogelijkheid om in je eigen appartement lekker te racletten met de hele groep.

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Puy St. Vincent
Regio: Domaine de Puy-Saint-Vincent
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
borg: circa 300,00 EURO per eenheid (ter plekke te betalen, verplicht)
Aan de voet van de piste

afstand tot centrum: circa 800 meter

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen:

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar Puy St. VincentDomaine de Puy-Saint-VincentWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie