Residence Les Chalets de Layssia – Samoëns – Le Grand Massif – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Residence Les Chalets de Layssia – Samoëns – Le Grand Massif

Residence Les Chalets de Layssia is een mooie, luxe residence in het authentieke centrum van Samoëns. Hier word je heerlijk ontspannen wakker in je comfortabele appartement. De skibus die op 50 meter van de residence stopt, brengt je in een paar minuten naar de lift. Zo ben je hier snel van start.De appartementen zijn net als de rest van de residence modern en sfeervol ingericht. Voor de nodige ontspanning na een actieve dag kun je terecht in het wellness gedeelte van de residence. Hier kom je weer helemaal tot rust in de sauna of hamam.

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Samoëns
Regio: Le Grand Massif
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
lobby
Luxe residence

in het centrum

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 7

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar SamoënsLe Grand MassifWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie