Residence Le Bois d’Aurouze – Superdevoluy – Le Massif du Devoluy – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Residence Le Bois d’Aurouze – Superdevoluy – Le Massif du Devoluy

Zeer centraal gelegen in Superdevoluy is Residence Bois d’Aurouze. Het ligt direct onder aan de pistes en in het centrum. Onder de appartementen bevindt zich de winkelgalerij van het dorp, waar je alles vindt wat je nodig hebt. De appartementen zijn eenvoudig, maar comfortabel ingericht. Na een dag uitleven op de piste, ski je hier zo tegen de residence aan. Trek je ski’s uit en plof neer op een van de gezellige terrasjes of geniet op je balkon nog van de laatste zonnestralen van de dag.

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Superdevoluy
Regio: Le Massif du Devoluy
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 18 jaar circa 1,10 EURO per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht)
Direct aan de piste

Accommodatie verschillend van inrichting/eigenaar
Tegen een toeslag kun je boeken op basis van halfpension. Het halfpension wordt geserveerd in Bar & Restaurant Red Cap dat op circa 300 meter afstand ligt. Indien je vegetarisch bent, graag bij boeking aangeven.

Aantal sterren: 2.5
Klant beoordelingen: 8.2

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar SuperdevoluyLe Massif du DevoluyWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie