Residence Le Belvedere Busseroles – Valfrejus – Valfrejus – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Residence Le Belvedere Busseroles – Valfrejus – Valfrejus

Residence Le Belvedere Busseroles is centraal gelegen in het gezellige Valfrejus. Zowel de dichtstbijzijnde lift als het knusse centrum vind je op loopafstand van de residence. De appartementen zijn ruim en comfortabel ingericht. Na een lange dag op de piste kun je het gezellig maken in je appartement met een lekker diner en een leuk spelletje of zoek nog even de gezelligheid van het centrum op.

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Valfrejus
Regio: Valfrejus
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
borg: circa 300,00 EURO per eenheid per verblijf per creditcard te betalen (ter plekke te betalen, verplicht)
Grote appartementen

Accommodatie verschillend van inrichting/eigenaar

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen:

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar ValfrejusValfrejusWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie