Residence Grand Massif – Morillon – Le Grand Massif – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Residence Grand Massif – Morillon – Le Grand Massif

Residence Grand Massif ligt in het centrum van het authentieke Morillon. Je verblijft hier in een moderne studio of appartement, waar het na een sportieve dag weer fijn thuiskomen is.

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Morillon
Regio: Le Grand Massif
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
handdoekenpakket: circa 9,00 EURO per set per week (ter plekke te betalen)
In het centrum

in het centrum

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen: 6.6

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar MorillonLe Grand MassifWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie