Les Chalets du Verdon – La Foux d’Allos – Espace Lumiere – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Les Chalets du Verdon – La Foux d’Allos – Espace Lumiere

Les Chalets du Verdon is een mooie residence in La Foux d’Allos. De appartementen zijn hier verdeeld over meerdere grote chalets, direct aan de piste en dicht bij het centrum. Qua ligging zit je hier dus in ieder geval gunstig. De appartementen zijn modern en comfortabel ingericht. Ter ontspanning na een actieve dag is er een mooi binnenzwembad en een hamam. Hier kun je je heerlijk terugtrekken om weer helemaal tot rust te komen. Zo sta je de volgende dag weer fit bovenaan de piste.

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: La Foux d’Allos
Regio: Espace Lumiere
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
Shuttlebus ( bestemming gratis)
In het centrum

aan de rand van het centrum
Tegen een toeslag van ca. EURO 26,- per persoon nacht kun je boeken op basis van halfpension. Voor kinderen van 2 t/m 10 jaar is de toeslag EURO 21,- per persoon per nacht. Het halfpension wordt geserveerd in Brasserie Le Dahut, wat zich op 500 meter van de residence bevindt.

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen: 7.4

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar La Foux d’AllosEspace LumiereWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie