Anova Hotel & Spa – Montgenevre – Monts de la Lune – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Anova Hotel & Spa – Montgenevre – Monts de la Lune

Direct aan de piste in Montgenevre ligt het prachtige Anova Hotel & Spa. Dit stylish boutique hotel is niet alleen perfect gelegen, maar ook nog eens tot in de puntjes verzorgd. De kamers zijn net als het restaurant en de bar hip ingericht, met hier en daar grappige details. Als je na een sportieve dag op de pistes weer terug komt bij het hotel is het fijn om nog even heerlijk te ontspannen in de prachtige spa. Hier kun je je spieren weer wat welverdiende rust geven in onder de sauna en jacuzzi. Of zoek nog even de gezelligheid van het centrum op, wat je met een korte wandeling kunt bereiken.

(Update: Januari 2023)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Montgenevre
Regio: Monts de la Lune
Land: Frankrijk
Soort: Halfpension
Vervoer: Eigen Vervoer
Babybedje
Direct aan de piste

afstand tot centrum: circa 500 meter
Ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd van 8:00 – 10:00 uur. Lunch wordt van 12:30 – 14:00 uur geserveerd en is een speciaal lunch menu. Het diner bestaat uit een 3-gangen diner (geen à-la carte) en is van 19:30 – 21:30 uur.

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 8.1

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar MontgenevreMonts de la LuneWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie