Verzekeringen

Reisverzekering en Annulering verzekeringen

Wij vinden dat iedereen de beste reisverzekering verdient.
Dat vinden we niet alleen. De beste reisverzekering regelen we ook graag voor je.
We vergelijken een groot aantal reisverzekeraars op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen.
In een paar stappen vind jij de reisverzekering die bij jou en jouw reisgedrag past.
Afsluiten of overstappen kan direct.
Met een reisverzekering hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene kosten.
Zo kun je onbezorgd genieten van je vakantie.

Bekijk hieronder de verschillen en vergelijk de prijzen, zodat u zelf de juiste keuze kunt maken.
Ga goed verzekerd op reis!

Reisverzekering Nederland
Een vakantie in Nederland kan veel voordelen hebben: je hoeft niet te ver te reizen, je spreekt de taal en je bent dicht bij huis mocht er wat gebeuren. Hierdoor denken veel mensen dat het niet nodig is om een reisverzekering af te sluiten voor een vakantie in Nederland. Maar is dat wel zo? Je zorg- en aansprakelijkheidsverzekering gelden hier gewoon. Dat scheelt weer. Maar een reisverzekering biedt ook veel voordelen.
Reisverzekering vergelijken

Doorlopende reisverzekering
De doorlopende reisverzekering is een reisverzekering waarmee jij het hele jaar door verzekerd bent op reis. Ga je een aantal keer per jaar op vakantie en hou je er ook van om weekendjes weg te gaan? Dan is de doorlopende reisverzekering handig om af te sluiten. Met deze reisverzekering ben je verzekerd voor kosten waar je niet op gerekend had. Denk aan vervangend vervoer, medische kosten, zoekgeraakte of gestolen bagage en een vergoeding voor een noodgedwongen terugkeer naar Nederland. We vertellen je graag meer over de doorlopende reisverzekering en de voordelen van deze langlopende reisverzekering.
Doorlopende reisverzekering vergelijken

Annuleringsverzekering
Het kan helaas voorkomen dat je een vakantie moet annuleren door onvoorziene situaties. Denk aan een vervelende situatie vlak voordat de vakantie begint, of een ongeval of noodsituatie (in het thuisland) tijdens de vakantie zelf. Vaak gaat het daarbij om voorvallen die op zichzelf al niet fijn zijn. Helemaal niet als je de vakantie daardoor moet cancelen én hier ook gewoon voor moet betalen. Voor een groot deel van dat soort gevallen is er de annuleringsverzekering, zodat je niet (volledig) moet opdraaien voor de kosten voor een reis die je helemaal niet meer gaat maken. Of vroegtijdig moet afbreken. De annuleringsverzekering sluit je bij ons aanvullend af op de reisverzekering. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de annuleringsverzekering.
Annuleringsverzekering vergelijken

Kortlopende annuleringsverzekering
De kortlopende annuleringsverzekering is een annuleringsverzekering die je afsluit voor een vooraf vastgestelde reisperiode. Naast de kortlopende annuleringsverzekering is er de doorlopende annuleringsverzekering. Ben je niet van plan om vaker dan 1 keer en langer dan 21 dagen aaneengesloten in een jaar op reis te gaan? Dan kan het voordelig zijn om de kortlopende annuleringsverzekering te kiezen. In alle andere gevallen is de doorlopende annuleringsverzekering eigenlijk bijna altijd voordeliger.
Kortlopende annuleringsverzekering vergelijken

Doorlopende annuleringsverzekering
Met een doorlopende annuleringsverzekering ben je langlopend verzekerd voor het annuleren of vroegtijdig afbreken van je vakantie bij onvoorziene gebeurtenissen. Naast de doorlopende annuleringsverzekering heb je de kortlopende variant. De doorlopende annuleringsverzekering is een handige annuleringsverzekering als je vaker dan eens per jaar op vakantie gaat. Je hoeft dan niet voor elke vakantie na te denken over het afsluiten van deze verzekering. Daarnaast is de doorlopende annuleringsverzekering een voordelige optie als je vaker of lang op vakantie gaat. Wij vertellen je alles over de doorlopende annuleringsverzekering.
Doorlopende annuleringsverzekering vergelijken