RCN la Ferme du Latois – Kampeerplaats comfort – Coex – Vendee – RCN

RCN la Ferme du Latois – Kampeerplaats comfort – Coex – Vendee

extra faciliteiten op de plaats

(update April 2022)
Plaats: Coex
Regio: Vendee
Land: Frankrijk
Soort vakantie: Campings, Kamperen
Waardering: 4
Aantal Sterren: 4

Zeer ruime kampeerplaatsen op RCN la Ferme du Latois met maar liefst 16 ampere stroom, eigen wateraansluiting en afvoer.  
Huisdieren zijn toegestaan.
Er zijn moderne sanitaire voorzieningen. In de twee grote sanitairgebouwen vind je een baby en kinderruimte en in een van de gebouwen is er een aparte ruimte met aangepast sanitair voor mindervaliden. Ook het kleine sanitair vlakbij het hoofdgebouw is aangepast voor mindervaliden.  
 
Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Ben je op zoek naar een camping in Frankrijk? RCN campings zitten van de Atlantische Oceaan tot aan de Middellandse Zee en de Alpen. Frankrijk, een populair vakantieland waar veel Nederlanders hun vakantie doorbrengen. RCN heeft 8 campings in Frankrijk. Je kunt onze campings vinden in de mooiste toeristische regio’s: Ardeche, Aveyron, Bretagne, Dordogne, Vendée, Alpe d’Huez, Castellane, Provence en Côte d’Azur.

Voor veel Nederlanders is de Franse taal best wel lastig en daarom vindt men het prettig om met de eigen taal op onze Franse campings terecht te kunnen. Het animatietieam is Nederlandstalig en alle informatie en bij de receptie op de camping ook. Daarom is het fijn om op een camping in Frankrijk met Nederlandse eigenaar te zitten, want RCN Vakantieparken is een Nederlandse organisatie. Op onze campings in Frankrijk kun je heerlijk kamperen, maar huren behoort ook tot de mogelijkheden. Wil je een stacaravan, chalet of glampingaccommodatie, bekijk dan ons aanbod.

Bekijk hier alle vakanties van RCN.nl of alle vakanties naar CoexVendee

Bron: RCN.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie