Natuurhuisje in Valgorge – Rhône-alpes – Frankrijk – 46859

Natuurhuisje in Valgorge – Rhône-alpes

Comfortabel en gastvrij Auberge Le Romarin in de ArdècheArdèche hotel Auberge le Romarin is een comfortabel hotel met veel persoonlijke aandacht voor haar gasten en vriendelijke prijzen. Het bestaat uit een aantal appartementen en een aantal chambres d’hôtes / hotelkamers. Tijdens uw Ardèche vakantie kan u bij ons verblijven op basis van half-pension, logies met ontbijt of enkel logies. Verder beschikt Auberge le Romarin over een grote privétuin met toegang tot de rivier en een zwembad, restaurant met terras en een bar. In de volledige accomodatie heeft u gratis WiFi. Naast het hotel is er privéparkeergelegenheid. En natuurlijk spreken wij uw taal.wij hebben appartementen van 2 tot 5 personen, allemaal met hotelservice.dus geen gesleur met bedlinnen, en iedere dag wordt de gites opgefrist.dus vakantie voor iedereen.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Valgorge
Regio: Rhône-alpes
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in ValgorgeRhône-alpes

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie