Natuurhuisje in Gluiras – Rhône-alpes – Frankrijk – 33773

Natuurhuisje in Gluiras – Rhône-alpes

Het natuurhuisje is in 2012 volledig gerestaureerd met gebruik van natuurlijke materialen. Er is een living van 42 m² met grote, 16de eeuwse schouw en houten vloerdelen. Het heeft een authentiek plafond met grote moerbinten. Ruime, goed geoutilleerde keuken met grote werkbladen van tadelakt. Groot gasfornuis met elektrische oven, afwasmachine en veel keukenbenodigheden. Drie slaapkamers, mezzanine op de eerste verdieping. Grote badkamer met inloopdouche, wastafel, wc en wasmachine in het souterrain, afgewerkt met tadelakt. In de omgeving kun je prachtig mountainbiken, fietsen, wandelen, zwemmen en aan canyoning doen. Kanoën en klimmen in het op 20 minuten gelegen dal van de Eyerieux. Heerlijke bakker, slager, restaurants en cafés in de nabij gelegen dorpen Gluiras en Pierreville (op drie en zes kilometer), leuk om heen te fietsen. De verhuurders hebben het internet in het huis recent afgesloten, omdat ze 3G-ontvangst in de tuin hebben en er tegenwoordig geen roamingkosten meer worden gerekend (internet op je mobiel kost overal in Europa hetzelfde als in Nederland). Huis beschikt over een CD-speler met twee boxen. Verder ook veel spelletjes in huis aanwezig.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Gluiras
Regio: Rhône-alpes
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in GluirasRhône-alpes

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie