Valmorel / Doucy – Résidence Le Sappey – Vacancéole – Valmorel – Rhone Alpen – Frankrijk – Bungalownet

Valmorel / Doucy – Résidence Le Sappey – Vacancéole – Valmorel – Rhone Alpen

(Update Maart 2022)

Welkom in uw chalet, gelegen in de badplaats Doucy, naast Valmorel, waar de sneeuw hoog ligt en het leven mooi is. Geniet van een idyllisch verblijf in de toppen, uitkijkend over de Alpen en naar beneden op de hellingen. Zowel zomer als winter verwelkomt de Residence Le Sappey in Doucy-Valmorel het hele gezin voor een vol verblijf in de buitenlucht! Ontdek onze routes per hondenslee, te paard, op de fiets of op sneeuwschoenen. We hopen dat je ook van kaas houdt, want nu is je kans om raclette en tartiflette te vullen!
Een zonnig balkon met uitzicht over de bergtoppen, zo zouden wij uw Valmorel-chalet omschrijven. De Residence Le Sappey is een plek die zowel nuchter als authentiek is, ideaal gelegen op 50 meter van de Doucy-stoeltjeslift, met uitzicht over de vallei. Je verblijft in een met zorg ingericht appartement of studio, die perfect opgaat in de omgeving, tussen de natuur en de bergen.
Tradities en gemakkelijk leven – dat is waar het skigebied van Valmorel bekend om staat. Het resort Doucy-Valmorel is als een oase in het midden van een ijzige woestijn: naast de Residence Le Sappey bevinden zich niet alleen winkels, restaurants, een spa en een bioscoop, maar u vindt er ook de natuur, de verkwikkende berglucht, kilometerslange paden en raclettekaas. Gecertificeerd Family Plus, Valmorel is een ideaal skigebied voor gezinnen die hun jongste op de piste willen krijgen!

Maximaal aantal personen: 7
Plaats: Valmorel
Regio: Rhone Alpen
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 1

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar ValmorelRhone Alpen

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie