Valmorel / Doucy – Résidence La Duit*** – Vacancéole – Valmorel – Rhone Alpen – Frankrijk – Bungalownet

Valmorel / Doucy – Résidence La Duit*** – Vacancéole – Valmorel – Rhone Alpen

(Update Maart 2022)

De Residence La Duit in Doucy-Valmorel ligt dicht bij vele activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen: ski-paragliding, paden om te wenelen, fietsen of paardrijden, sleeën en roly polys in de sneeuw. Winter, zomer, elk jaargetijde, de Residence La Duit heet u welkom: kom zoals u bent!Uw appartement in Doucy is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een idyllisch verblijf, met uitzicht over la Vanoise en het Lauziere-massief. Een appartement huren in Valmorel, is kiezen voor de perfecte mix van authenticiteit en moderniteit. Met dat in gedachten is Residence La Duit gerenoveerd: de moderniteit van onze faciliteiten gecombineerd met de authenticiteit van een chalet in de bergen.
De direct naast elkaar gelegen resorts Doucy en Valmorel zijn een ideale setting voor een ontspannen vakantie met vrienden, met het gezin of met z’n tweeën. De resorts zijn een hit bij iedereen, zowel voor degenen die op zoek zijn naar welzijn en vrije tijd als voor sensatiezoekers en dierenliefhebbers. Begin met een korte weneling rond de Montagne de Tete voor uw eerste uitje. De volgende dag gaat u naar la boucle de Creve-Tete: het pad is behoorlijk steil – u kunt indien nodig de gondel nemen. En aangezien de frisse lucht zeker eetlust opwekt, zult u enthousiast zijn om de vele lokale restaurants naast uw chaletverhuur in Doucy te ontdekken.

Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Valmorel
Regio: Rhone Alpen
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 1

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar ValmorelRhone Alpen

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie