MMV STE FOY Etoile des Cimes (S4) 2p 4p – Sainte Foy Tarentaise – Rhone Alpen – Frankrijk – Bungalownet

MMV STE FOY Etoile des Cimes (S4) 2p 4p – Sainte Foy Tarentaise – Rhone Alpen

(Update Maart 2022)

Kom en geniet van de sfeer op het familie resort in het hart van Savoie. Het ligt op een perfecte plek in het hart van het resort op Sainte Foy Tarentaise , the Residence Club**** MMV Sainte-Foy Tarentaise L’Etoile des Cimes biedt duurdere diensten en huurappartementen in de neo Savoyardhas huizen prima aansluitend met de omgeving.  Het is gebouwd volgens ecologische regelgevingen met een natuurlijke isolatie, organische verf en nieuwe energie.
U kunt wenelen vanaf het station, en ontdek de routes door het bos, u kunt eenvoudig de  bezienswaardigheid  Ranked Monal bereiken. Het dorp bestaat uit bergchalets met een goed bewaarde authentieke uitstraling vene 18e en 19e eeuw.  Dit resort biedt diverse activiteiten zoals wenelen in het nationaalpark Vanoise en de Italiaanse grens, wildwatersport in het basin van de Isere en enere familie activiteiten zoals boomklimmen.

Terug in de natuur ;
Ecologische en Eco vriendelijke natuur en omgeving omringd de residentie club MMV l’Étoile des Cimes brengt u terug in de natuur. Het gebruik van de vernieuwde energie en eco-management ondermijnt niet de kwaliteit van de dienstverlening, met grote ruimtes,in een hedendaags ontwerp en ultra moderne faciliteiten.

De kracht van de residentie-club ;
– het verwarmd binnenzwembad
– de spa
– de kinderclub
– ski verhuur
– omgeving van de pistes
– direct skiën vanaf de voordeur van de residence.
– Squash: ruimte gereserveerd voor jongeren

Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Sainte Foy Tarentaise
Regio: Rhone Alpen
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Ja
Aantal sterren: 4

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar Sainte Foy TarentaiseRhone Alpen

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie