Gentianes Gresse Vercors ST2 – Gresse en Vercors – Rhone Alpen – Frankrijk – Bungalownet

Gentianes Gresse Vercors ST2 – Gresse en Vercors – Rhone Alpen

(Update Maart 2022)

Gresse-en-Vercors is een skigebied voor jong en oud in het hart van het regionale natuurpark Vercors, het natuurreservaat Hauts Plateaux. Het is een dorp dat zijn authenticiteit heeft behouden.

GRESSE-EN-VERCORS SKI RESORT (1250-1750 m)

De residentie Les Gentianes bestaat uit een hoofdgebouw met 48 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen en 27 chalets. Het ligt halverwege het centrum van het resort en het dorpscentrum.

Ter plaatse activiteiten:

Lounge, kinderdagverblijf, 2 tafeltennistafels (binnen en buiten).
Ski-lockers zijn aanwezig.
Spelletjes, tafeltennisrackets, strijkijzer strijkplank, stofzuiger te leen bij de receptie (afhankelijk van beschikbaarheid).

Services:

Uitgaansgelegenheden: restaurants, bars, bioscoop, lokale producten.
Diensten: ESF skischool, kapper, taxi, postkantoor, cadeau- en fotowinkels, kinderdagverblijf van 3 maenen tot 5 jaar, sneeuwtuin van 4 tot 6 jaar, medisch kantoor.

Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Gresse en Vercors
Regio: Rhone Alpen
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 2

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar Gresse en VercorsRhone Alpen

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie