Domaine de Chames ST2D – Vallon Pont d Arc – Rhone Alpen – Frankrijk – Bungalownet

Domaine de Chames ST2D – Vallon Pont d Arc – Rhone Alpen

(Update Maart 2022)

Vallon-Pont-d’Arc is ideaal gelegen aan de poorten van een van de mooiste toeristische bezienswaardigheden van Frankrijk: het natuurreservaat van de Gorges de l’Ardeche met de beroemde Pont d’Arc, natuurlijke boog van meer dan 60 meter hoog. Dit vredige dorp is een bevoorrechte speeltuin geworden voor het beoefenen van vele buitenactiviteiten met de eerste beroemde afdaling van de Gorges de l’Ardèche per kano of kajak. Een wenelpad langs de rivier stelt u ook in staat om deze uitzonderlijke natuurlijke omgeving op het vastelen te ontdekken.

DE WOONPLAATS
In het hart van de natuurlijke site van de Gorges de l’Ardeche, past de residentie Le Domaine de Chames perfect in haar omgeving in de buurt van de Gorges de l’Ardeche. Het biedt rustig ingerichte studio’s met directe toegang tot de rivier.

Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Vallon Pont d Arc
Regio: Rhone Alpen
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 1

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar Vallon Pont d ArcRhone Alpen

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie