Natuurhuisje in Terre rouge – Provence-alpes – Frankrijk – 61906

Natuurhuisje in Terre rouge – Provence-alpes

Dit is alleen een kampeerplek. Met gebruik van toilet/douche. In de Franse Alpen in een klein dorpje Terre Rouge (6 permanent bewoonde huizen). Naar keuze kan een kampeerplek gekozen worden dichtbij het natuurhuisje, of verder weg, of volledig alleen in het bos of bij de rivier. Alleen geschikt voor mensen die van de natuur en stilte houden. De prijs is voor de kampeerplek plus een klein bedrag extra per persoon.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Terre rouge
Regio: Provence-alpes
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Contactloos verblijf, internettoegang (WiFi), tuin, internet, badkamer (gedeeld met anderen), drinkwater, sanitaire voorzieningen, toilet, douche, warm water, parking

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Terre rougeProvence-alpes

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie