Natuurhuisje in Le brin de paille – Provence-alpes – Frankrijk – 38116

Natuurhuisje in Le brin de paille – Provence-alpes

ANNULATION COVID SANS FRAIS In een natuurgebied van 1,5 hectare, omgeven door bossen, boomgaarden en weilanden, met een 360° uitzicht op de omliggende bergen, is het natuurhuisje gelegen in een oude gerenoveerde stenen boerderij. Het huis is gelegen in Sospel, een mooi middeleeuws en dynamisch dorp, gelegen tussen de zee en de bergen. Je zult de authenticiteit van de site waarderen: een oude stenen boerderij in het hart van een vlak terrein met fruitbomen, kastanjebomen, hazelaars, hazelaars, het bos aan de rand van de grond, een authentieke broodoven. Een comfortabel natuurhuisje, volledig gerenoveerd in 2018, met houten meubilair. Zeer comfortabel, zelfs in de winter met vloerverwarming. Hier proberen we de principes van de permacultuur toe te passen: regenwateropvang, warmtepomp, composteringsinstallatie,… Een moestuin in de zomer.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Le brin de paille
Regio: Provence-alpes
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x, 2-pers. slaapbank: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Le brin de pailleProvence-alpes

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie