Natuurhuisje in Allos – Provence-alpes – Frankrijk – 26875

Natuurhuisje in Allos – Provence-alpes

Op circa 500 meter van het authentieke bergdorpje Allos in de zonnige Zuid-Franse Alpen, ligt het natuurhuisje met vijf ingerichte appartementen. Het natuurhuisje is gelegen in een soort villapark tussen de bomen. Het natuurhuisje heeft een zitkamer. Hier staat een tv met DVD-speler en DVD’s. Verder heeft deze zitkamer een groot balkon op het zuidwesten met een schitterend uitzicht op het dal. De slaapkamer op de eerste verdieping heeft een tweepersoonsbed, badkamer met ligbad en tweede toilet. Boven de badkamer bevindt zich nog een kleine mezzanine met twee matrassen (voor twee extra personen ouder dan zes jaar). Verder is er een grote gemeenschappelijke tuin met een beekje en kun je parkeren langs een doodlopende weg. In hetzelfde chalet verhuren deze verhuurders ook nog andere natuurhuisjes. deze zijn zo gelegen dat iedereen veel privacy heeft. De andere appartementen in dit natuurhuis zijn te vinden onder huiscodes: 18561, 14089, 18562 en 26876.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Allos
Regio: Provence-alpes
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer op de tweede verdieping: 1-pers. bed (x 2)

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in AllosProvence-alpes

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie