Les Citronniers – Menton – Provence Alpes Cote d Azur – Frankrijk – Bungalownet

Les Citronniers – Menton – Provence Alpes Cote d Azur

(Update Maart 2022)

Uw residentie

Menton is een badstad op 30 km van Nice. Het hele jaar door geniet u er van een zacht klimaat. De residentie ligt in het hart van de stad en is onlangs gerenoveerd. De appartementen zijn volledig ingericht en voorzien van airco. Het dichtstbijzijnde strand ligt op wenelafsten van de residentie.

Activiteiten

Tijdens uw vakantie in Menton, verveelt u zich geen minuut. Zowel op als rond de residentie worden talrijke (sportieve) activiteiten georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende activiteiten, aangeboden door de residentie.

Residentie gelegen in het hart van de stad Menton.
    Het strand, de oude haven en de oude middeleeuwse stad liggen vlakbij.
    De appartementen waar u verblijft zijn onlangs gerenoveerd.

Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Menton
Regio: Provence Alpes Cote d Azur
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Ja
Aantal sterren: 4

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar MentonProvence Alpes Cote d Azur

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie