Les Bastides de Fayence Tourrettes MM4 – Tourrettes – Provence Alpes Cote d Azur – Frankrijk – Bungalownet

Les Bastides de Fayence Tourrettes MM4 – Tourrettes – Provence Alpes Cote d Azur

(Update Maart 2022)

Het Pays de Fayence ligt op 32 km van de stranden en naast het meer van St. Cassian, en heeft 8 hooggelegen dorpen, waaronder Tourrettes.
Tourrettes domineert pittoreske lenschappen en nestelt zich aan de voet van zijn kasteel dat de hele vallei domineert. In het hart van het dorp lieten de gevels, deuren of luiken zich in henen van vele kunstenaars, waardoor het dorp een openluchtmuseum werd. De schaduwrijke straten en het dorpsplein stralen traditie en de zoetheid van het leven uit. U vindt essentikle evenimenten te allen tijde van het jaar: antiekmarkten, lokale ambachten, erfgoedrondleidingen.

DE WOONPLAATS

In een ruim privi en beveiligd gebied van 2 hectare, dicht bij winkels, de residentie Les Bastides de Fayence bestaat uit gehuchten verdeeld in Provengaalse huizen met tuin en terras beschut door een pergola.
De orikntatie van de behuizing zorgt voor maximale zonneschijn gedurende het hele seizoen. Alle huizen zijn ingericht en uitgerust in een typisch Provengaalse geest. Alles is aanwezig om een ??actieve en vermakelijke vakantie door te brengen: prachtige buitenzwembaden met kinderbaden, speeltuinen en multisport-plaatsen.

De voordeel van de woning
Toegang tot twee buitenzwembaden en een peuterbad, afhankelijk van de weersomstenigheden.

Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Tourrettes
Regio: Provence Alpes Cote d Azur
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 3

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar TourrettesProvence Alpes Cote d Azur

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie