La Pinede 2p 4/5 – Hyères – Provence Alpes Cote d Azur – Frankrijk – Bungalownet

La Pinede 2p 4/5 – Hyères – Provence Alpes Cote d Azur

(Update Maart 2022)

In een schitterend aangelegd park en op 300 meter van het strand biedt deze résidence vakantiehuizen en appartementen. De zijn gegroepeerd rondom het zwembad. De kleine gebouwtjes vallen op door de lichte, warme tinten die zo kenmerkend zijn voor de Provence. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zijn uw bedden reeds opgemaakt bij aankomst en voorzien we een schoonmaakbeurt in het midden van de week. Ideaal dus voor een rustige en zonnige vakantie.

Activiteiten:

Zowel in als rond de residentie vindt u een uitgebreide waaier aan activiteiten. Zo hoeft jong en oud zich geen enkel ogenblik te vervelen tijdens vakantie. Een privé-strand, botenverhuur, een bezoekje aan de Gouden Eilenen. Mogelijkheden genoeg. Hieronder vindt u een greep uit het aanbod aan activiteiten:

Kenmerken:

    Gelegen in Hyères: een badstad in een beschermd natuurgebied aan de ‘Gouden Eilenen’.
    De residentie is opgetrokken in Provençaalse stijl met een eigen privé-strand.
    Bij de residentie vindt u een zwembad, sport-en spelterreinen en een fietsenverhuur.

Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Hyères
Regio: Provence Alpes Cote d Azur
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Ja
Aantal sterren: 4

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar HyèresProvence Alpes Cote d Azur

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie