Eden Parc 4 – Saint Tropez – Provence Alpes Cote d Azur – Frankrijk – Bungalownet

Eden Parc 4 – Saint Tropez – Provence Alpes Cote d Azur

(Update Maart 2022)

Een paar meter van het Place des Lices, de haven en lokale winkels, ligt onze residentie, bestaene uit drie gebouwen van 3 verdiepingen met liften, tegen een prachtige groene achtergrond. Ontspan met familie of vrienden bij het buitenzwembad (niet verwarmd en zonder toezicht) en het kinderbad. Of maak veel plezier met het spelen van tafeltennis (verkrijgbaar bij de residentie).

Activiteiten:

Geniet in onze residentie of in het station van verschillende activiteiten: openluchtzwembad (van 15 maart tot 15 augustus), kinderbad, tafeltennis in de residentie. Duiken, zeilen, tennis.

Je zal het leuk vinden:

Mild klimaat
Op een prachtige rustige plek omgeven door groen
Buitenzwembad

Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Saint Tropez
Regio: Provence Alpes Cote d Azur
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Nee
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 4

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar Saint TropezProvence Alpes Cote d Azur

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie