Appartement Stenard Les Rivages des Issambres – Frejus – Provence Alpes Cote d Azur – Frankrijk – Bungalownet

Appartement Stenard Les Rivages des Issambres – Frejus – Provence Alpes Cote d Azur

(Update Maart 2022)

Les Rivages des Issambres is geïnspireerd op kustdorpen en de kleine gebouwen liggen verspreid in een tuin met mediterrane boomsoorten. De ruime appartementen met balkon bieden uitzicht op de boomrijke tuin. Tijdens uw vakantie aan zee kunt u ook genieten van het onverwarmde buitenzwembad met kikkerbad, geopend vanaf april, en de snackbar, geopend van april tot september. De gasten kunnen ook gebruikmaken van het restaurant van de premium residentie Les Calanques des Issambres en het thalassotherapiecentrum (toegang vanaf 16 jaar en zwangere vrouwen onder voorwaarden; neem contact op met het centrum).

De toeristenbelasting wordt berekend op basis van een percentage (tussen 1 en 5%) dat per gemeente verschilt. Het percentage wordt toegepast per persoon en per overnachting. Ter plaatse te betalen.

Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Frejus
Regio: Provence Alpes Cote d Azur
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 3

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar FrejusProvence Alpes Cote d Azur

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie