Natuurhuisje in Massignac – Poitou-charentes – Frankrijk – 59686

Natuurhuisje in Massignac – Poitou-charentes

Dit charmante chalet kijkt uit over zijn eigen privé meer dat door de gasten gebruikt kan worden voor ontspanning of om te vissen, en ligt in een prachtige bosrijke omgeving met gebruik van een privé buitenzwembad tijdens de zomermaanden. Chill-out in het ontspannende gehucht Poumeroux of verken het platteland van de Charente en alles wat het te bieden heeft. U kunt hier drijvend vissen als u dat wilt, maar gasten kiezen er ook voor om gewoon op het dek te ontspannen en van het uitzicht te genieten, of rond het meer te wandelen en de lokale flora en fauna te bewonderen, of vogels, zoals buizerds, wouwen, spechten; wielewalen, zilverreigers, ijsvogels of reigers. Af en toe kunt u herten of wilde zwijnen zien.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Massignac
Regio: Poitou-charentes
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in MassignacPoitou-charentes

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie