Centre – La Rochelle – Poitou Charentes – Frankrijk – Bungalownet

Centre – La Rochelle – Poitou Charentes

(Update Maart 2022)

De residentie ligt in het hart van La Rochelle in de levendige wijk Saint-Nicolas. De jachthaven is vlakbij. Geniet van het verwarmde zwembad. De omgeving leent zich perfect voor fietstochten. Het strand, de winkels en het station liggen vlakbij.

Activiteiten:

Tijdens uw vakantie in La Rochelle hoeft u zich geen ogenblik te vervelen. Zowel in als rond de residentie vindt u talrijke (sportieve) activiteiten. Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten, georganiseerd door de residentie.

Kenmerken:

    La Rochelle is een sportieve en dynamische stad.
    De residentie ligt in het hart van de stad, dichtbij de oude haven en het strand.
    Bij de residentie hoort een overdekt zwembad.

Maximaal aantal personen: 4
Plaats: La Rochelle
Regio: Poitou Charentes
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Ja
Aantal sterren: 4

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar La RochellePoitou Charentes

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie