Natuurhuisje in Mouilleron-le-captif – Pays-de-la-loire – Frankrijk – 56064

Natuurhuisje in Mouilleron-le-captif – Pays-de-la-loire

Karine en Etienne heten u welkom in deze oude gerenoveerde boerderij. Deze 14-persoons gîte is ideaal voor uw familie- of groepsverblijf. Gelegen op het platteland op 2 km van het dorp Mouilleron, ligt het natuurhuis op 35 mn van de zee, 45 mn van de puy du fou en 45 mn van Nantes. Er lopen verschillende wandelpaden langs het huis die het mogelijk maken om te fietsen of te wandelen.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 14
Plaats: Mouilleron-le-captif
Regio: Pays-de-la-loire
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x, 1-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Mouilleron-le-captifPays-de-la-loire

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie