Natuurhuisje in Gennes val de loire – Pays-de-la-loire – Frankrijk – 60268

Natuurhuisje in Gennes val de loire – Pays-de-la-loire

We hebben deze plek gecreëerd met respect voor onze waarden: authenticiteit, eenvoud en respect voor het milieu.onze boerderij is volledig ecologisch, evenals de twee gastenkamers.de Safari tent in zijn groene omgeving, onderaan het park van een hectare, heeft een groot balkon open op de natuur met een buiten woonkamer deel. De Safari tent is geopend van mei tot september.Sinds het begin hebben we altijd voorstander van ecotoerisme en Slow Tourism, de tijd nemen om te ontdekken.Voor deze nieuwe grillige jaar, hebben we aangepast de receptie in onze kamers en de safari tent om de veiligheid te garanderen voor iedereen.Daarom hebben we geïnstalleerd een kleine keuken in elke kamer en de tent.Twee formules worden voorgesteld aan u: huren per week of per nacht (met een minimum van twee nachten)

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Gennes val de loire
Regio: Pays-de-la-loire
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x, 1-pers. vouwbed: 2x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Gennes val de loirePays-de-la-loire

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie