Le Domaine de Cramphore 3p 5/6p – Le Pouliguen – Pays de la Loire – Frankrijk – Bungalownet

Le Domaine de Cramphore 3p 5/6p – Le Pouliguen – Pays de la Loire

(Update Maart 2022)

Le Domaine de Cramphore
Het domein Cramphore, gelegen in een residentiële wijk van Pouliguen, biedt een aangename vakantieomgeving in een tuin met eeuwenoude pijnbomen, op 200 meter van de zee en 400 m van het dichtstbij gelegen strand.

De appartementen met een eigentijds design benadrukken de elegantie van een authentiek decor. Alle appartementen beschikken over een uitgerust balkon.

Om uw verblijf te veraangenamen beschikt de résidence over een mini-tennis, een openluchtzwembad verwarmd van half april tot half september, een sauna, een bubbelbad en twee verzorgingscabines. De kinderen kunnen zich amuseren op een speelterrein en in een onverwarmd kinderbad.

Kenmerken
Een luxueuze résidence in een eeuwenoud dennenbos op 400 m van het strand.
Een verwarmd openluchtzwembad van half april tot half september met solarium en een onverwarmd kinderbad.
Ontspanningsruimten voor volwassenen en een speelterrein voor kinderen.

Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Le Pouliguen
Regio: Pays de la Loire
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Ja
Aantal sterren: 4

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar Le PouliguenPays de la Loire

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie