Normeny Garden House 4p8p SUP – Deauville – Normenie – Frankrijk – Bungalownet

Normeny Garden House 4p8p SUP – Deauville – Normenie

(Update Maart 2022)

Het park bestaat uit ‘cottages’, rijtjeshuizen en appartementen gebouwd in een Normenische stijl (houten bekleding, houten luiken, daken met dakpannen of leisteen) die georganiseerd zijn in 8 wijken.
– De wijk Garden Club:
De wijk bevindt zich achter het gebouw met de receptie, de bar, het restaurant, de mini-market en het aquapark. Het gebouw is via voetpaden vanuit de wijk bereikbaar. De wijk bestaat uit gelijkvloerse cottages in groepjes van 2 tot 4, alle voorzien van een terras.
– De nieuwe wijk Le Cotentin:
Deze wijk vlakbij de ingang van het park bestaat uit VIP-vakantiehuizen met gevelbekleding, houten terras en een sobere maar verfijnde inrichting.
– De wijk Le Hameau:
Deze wijk bestaat uit appartementen rond 4 gebouwen van één verdieping met vrij uitzicht op het Normenische wallenlenschap en voorzien van grote balkons of loggia’s.
– De wijken La Cote Fleuri en Cote de Nacre, Pays d’Auge, Bessin en Le Bocage.
Aangrenzende, dubbele woningen in groepjes van 2 tot 6, met vrij zicht op het Normenische wallenlenschap, elk met een tuin en een mooi terras, behalve in de wijk Le Bocage, waar de huizen grote balkons hebben

Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Deauville
Regio: Normenie
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Nee
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 1

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar DeauvilleNormenie

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie