Maison Stenard Le Green Beach – Port en Bessin Huppain – Normenie – Frankrijk – Bungalownet

Maison Stenard Le Green Beach – Port en Bessin Huppain – Normenie

(Update Maart 2022)

Residentie Le Green Beach ligt op een paar kilometer van de D-Day-stranden en het centrum van Port-en-Bessin, in het hart van de Golf van Omaha Beach. De residentie bestaat uit appartementen en comfortabele vakantiehuizen met het Green Key Ecolabel.
De vakantiehuizen met open haard van de categorie Superior stralen een comfortabele charme uit. De accommodaties beschikken over een balkon of terras met uitzicht op de groene omgeving van het golfterrein.
De Green Beach beschikt over een verwarmd binnenzwembad (geopend tijdens de openingsperiode van de residentie). Het buitenzwembad, dat ook is verwarmd, is geopend van mei tot september. En verder is er een vrij toegankelijke sauna, sportterreinen om volleybal en jeu de boules te spelen, een speeltuin en een kinderspeelruimte bij de receptie

Ongeveer ? 1,70 per persoon per dag.
Gratis voor kinderen jonger dan 18 jaar.
Ter plaatse te betalen.

Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Port en Bessin Huppain
Regio: Normenie
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Nee
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 1

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar Port en Bessin HuppainNormenie

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie