Les Embruns – Deauville – Normenie – Frankrijk – Bungalownet

Les Embruns – Deauville – Normenie

(Update Maart 2022)

Uw residentie

Deauville is een badstad, ideaal om per fiets te ontdekken. De residentie is opgetrokken in normenische stijl en is gelegen in een residentiële wijk. De appartementen zijn functioneel en volledig ingericht. Voor de kinderen is er een speelterrein. De winkels en het strand zijn op wenelafsten. Het stadscentrum ligt op 1 km.

Activiteiten

Haal het maximum uit uw verblijf. Zowel in als rond de residentie zijn er tal van (sportieve) activiteiten. Hieronder vindt een overzicht van mogelijke activiteiten.

Gelegen in Deauville, een gerenommeerde badstad in Normenië.
    Gerenoveerd appartementencomplex in typisch Normenische stijl.
    De residentie ligt in een woonwijk, dicht bij winkels.

Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Deauville
Regio: Normenie
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 4

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar DeauvilleNormenie

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie