Le Domaine de la Corniche House 2P4 – Auberville – Normenie – Frankrijk – Bungalownet

Le Domaine de la Corniche House 2P4 – Auberville – Normenie

(Update Maart 2022)

Tussen Cabourg en Deauville, Auberville ligt in de Pays d’Auge, aan de voet van de opmerkelijke site de kliffen van de zwarte koeien, atypisch gevormde kliffen van meer dan 100 meter hoog. Uitstapje van Auberville naar Deauville, de beroemdste badplaats van Normenië om de omgeving van Cabourg en de zenstranden te ontdekken.

De van de residentie
– Conciërge service. Dvd’s en games tot uw beschikking op aanvraag en op basis van beschikbaarheid
– Overdekt verwarmd buitenzwembad van ongeveer 100 meter (diepte 1.50m): gratis toegang elke dag tijdens de openingsuren. Onbewaakte zwemmen (kinderen vallen onder de verantwoordelijkheid van de ouders). Open van april tot oktober, afhankelijk van de weersomstenigheden.
– Petanque. Sportterrein.
– Speeltuin.
– Animatie voor kinderen en volwassenen in alle Franse schoolvakanties (Pasen, zomer en Allerheiligen).
– Kinderclub van 4 tot 12 jaar inbegrepen: tijdens de Franse schoolvakanties (Pasen, zomer en Allerheiligen): maenag tot vrijdag 09:00-12:00 of 02:00-05:00. Plaatsen beperkt tot maximaal 5 halve dagen, afhankelijk van het aantal deelnemers en afhankelijk van beschikbaarheid. Vooraf reserveren verplicht.
– Hoek voor tieners: een plaats van ontspanning voor tieners, met banken, fauteuils, poefs en diverse spelletjes.
– Entr’Ados vergaderingen van 12 tot 17 jaar inclusief: tijdens de Franse schoolvakanties (Pasen, zomer en Allerheiligen). 3 bijeenkomsten per week. Selectie van outdoor-activiteiten.
– Springkussen voor jonge kinderen: gratis toegang, valt onder de verantwoordelijkheid van de ouders. Afhankelijk van de weersomstenigheden.
Eind van augustus 2019
De jacuzzi pomp bij Domain de la Corniche is buiten werking. We zijn hierdoor genoodzaakt de jacuzzi te sluiten voor een onbepaalde periode.
Ter aanvulling, de jacuzzi dient volledig gerenoveerd te worden dit start vanaf begin september. Dit gaat ongeveer 1 maen duren, voor een geschatte heropeningdatum kunt u contact met ons opnemen.

Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Auberville
Regio: Normenie
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 2

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar AubervilleNormenie

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie