Le Chant des Oizeeux – Courseulles sur Mer – Normenie – Frankrijk – Bungalownet

Le Chant des Oizeeux – Courseulles sur Mer – Normenie

(Update Maart 2022)

Uw woonplaats:

Onze residentie is ideaal voor vakanties. De residentie heeft een moderne architectuur en is gezellig en functioneel ingericht, allemaal uitgerust met een balkon. Om onvergetelijke tijden te delen, gareneren de speeltuin en de toegang tot het zwembad een geweldig verblijf.

Activiteiten:

In onze residentie of in het resort, genieten van verschillende sporten en enere activiteiten: Zwembad semi-indoor, speeltuin voor kinderen in de residentie Catamaran, windsurfen, zeilen, kanoën, kajakken en bootverhuur, minitrein Pretparken, trampolines, bowlen, minigolf , …

U zal het leuk vinden:

Directe toegang tot de vissershaven en de jachthaven, winkels en restaurants
Verwarmd en half overdekt zwembad
Ideaal gelegen, dicht bij het stadscentrum

Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Courseulles sur Mer
Regio: Normenie
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 4

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar Courseulles sur MerNormenie

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie