Natuurhuisje in Bambecque – Nord-pas-de-calais – Frankrijk – 54772

Natuurhuisje in Bambecque – Nord-pas-de-calais

Ons natuurhuisje is gelegen op een boerderij daterend van 1769. Bambeke is een klein en authenthiek Noord-Frans dorpje in alle rust en groen. De inrichting is met zorg uitgevoerd in de Oud-Vlaemsche stijl én met modern comfort. Tijdens je verblijf kom je volledig tot rust op deze site vol van ‘puur natuur’. De boerderij krijgt een nieuwe ecologische bestemming (voedselbos) met sociale insteek : de schuur wordt verblijf voor sociale doeleinden. Het natuurhuisje is goed geïsoleerd en kan op verschillende manieren verwarmd worden. In de living kan de sofa gebruikt worden als slaapbank. Rondom rond heb je zicht op de prachtige wilde natuurelementen die worden weerspiegeld in de wal.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Bambecque
Regio: Nord-pas-de-calais
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in BambecqueNord-pas-de-calais

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie