Natuurhuisje in Saint julien d’armagnac – Midi-pyreneeën – Frankrijk – 30770

Natuurhuisje in Saint julien d’armagnac – Midi-pyreneeën

Dit natuurhuisje is gelegen op een boerderij en biedt ruimte aan vier personen. Op hetzelfde erf is ook een studio gelegen voor twee personen die bij het natuurhuisje gehuurd kan worden. Een ideale manier om gezamenlijk, maar met behoud van ieders privacy, van de vakantie te genieten. De studio wordt niet afzonderlijk verhuurd. Het huis heeft een mooi groot overdekt terras (30 m²) met prachtig uitzicht, waar het heerlijk ontbijten en lunchen is in de ochtend- en middagzon. Aan de achterkant bevindt zich een kleiner terras (20 m²) met avondzon, wederom met zeer fraai zicht op het afwisselende landschap. Het huis en terrein (één hectare) liggen aan een openbare weg, waar slechts sporadisch verkeer langs komt: enkele auto’s en voetgangers per dag. Buren bevinden zich enkele honderden meters verderop. Kortom: privacy en rust in overvloed. Wil je de studio bij het natuurhuisje huren? Dan kan dat via de volgende advertentie: 30846.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Saint julien d’armagnac
Regio: Midi-pyreneeën
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Saint julien d’armagnacMidi-pyreneeën

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie