Natuurhuisje in Miradoux – Midi-pyreneeën – Frankrijk – 54495

Natuurhuisje in Miradoux – Midi-pyreneeën

De gîte ligt aan het einde van een lange oprijlaan Canada de D23, 5 minuten rijden van Miradoux en 10 minuten van Lectoure, beide met winkels en voorzieningen en plaatsen om te ontdekken. De gite is ook gemakkelijk bereikbaar via de A62. De oppervlakte van het natuurhuis is 350 m². Het is de voormalige woning van het boerenechtpaar dat nog steeds de boerderij in de biologische landbouw bewerkt en dit al meer dan 35 jaar. Het is een oud natuurhuis van steen uit de Gascogne, vandaar de koelte binnenin tijdens de zomer. 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed met wastafel, 1 slaapkamer met 2 stapelbedden met wastafel. Een grote badkamer met wastafel, douche, hoekbad met ontspannende bubbel en verkwikkende waterstralen. 2 WC. 1 slaapkamer met eigen badkamer: wastafel, douche en WC. 1 gemeenschappelijke speelkamer. De op de luchtfoto zichtbare boerderijgebouwen zijn niet meer in gebruik. De enige dieren die op de boerderij aanwezig zijn, zijn een paard, een hond en een kat en enkele kippen.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 12
Plaats: Miradoux
Regio: Midi-pyreneeën
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in MiradouxMidi-pyreneeën

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie