Natuurhuisje in Le riols bas – Midi-pyreneeën – Frankrijk – 32579

Natuurhuisje in Le riols bas – Midi-pyreneeën

Dit natuurhuisje is een maison de maître, een herenhuis uit 1869, gelegen aan de rivier de Aveyron, dichtbij Varen en iets verder het prachtige Saint Antonin Noble Val. Vanuit het huis is er zicht op de tuin en het dorpje (10 huizen), de akkers en de omringende heuvels. Het huis is stoer, authentiek en ademt een sfeer van rust en eenvoud. Er is veel ruimte van de slaapkamers tot woonkeuken, de zitkamer en de open tuin. Het natuurhuisje bevindt zich op een ideale locatie: op een volkomen rustige plek, zonder verkeersgeluiden. Tegelijk kan je op twee kilometer afstand, in het dorpje Varen, de dagelijkse boodschappen doen. Er is een heerlijke bakker, een supermarktje en een VVV. Verder is er een mooie 13e eeuwse Romaanse kerk te bezoeken en het gemeentehuis is gevestigd in een 15e eeuws kasteeltje. De streek is een wandelparadijs. Wandelroutes liggen voor je klaar. Fietsroutes worden met borden aangegeven. Eén van deze routes loopt zelfs langs het huis.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 9
Plaats: Le riols bas
Regio: Midi-pyreneeën
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Le riols basMidi-pyreneeën

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie