Natuurhuisje in Lachapelle-auzac souillac – Midi-pyreneeën – Frankrijk – 30972

Natuurhuisje in Lachapelle-auzac souillac – Midi-pyreneeën

Het natuurhuisje bestaat uit twee aan elkaar geschakelde roulottes. De twee worden als één unit verhuurd en is geschikt voor 2 tot 6 personen. De roulottes staan midden in de natuur, je hebt veel privacy, vrijheid en ruimte. Een roulotte is een woon/slaapkamer en de andere heeft een eettafel en slaapkamer. Er is een verhoogd houten terras maar ook een laag deel met hangmat en eettafel en ligstoelen. Op dertig meter afstand ligt het zwembad gevuld met bronwater en de jeux de boules baan. Overal zijn zitjes, er is een grote trampoline, volleybalveld, speelweide, vis vijver, waterbron, bos en private parking. Achter het huisje kun je ook eten, zonnen en in de hangmat liggen. LAADPAAL VOOR ELEKTRISCHE AUTO AANWEZIG !

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Lachapelle-auzac souillac
Regio: Midi-pyreneeën
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
op de parterre

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Lachapelle-auzac souillacMidi-pyreneeën

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie