Natuurhuisje in Gaujac – Midi-pyreneeën – Frankrijk – 31457

Natuurhuisje in Gaujac – Midi-pyreneeën

Het natuurhuisje was klaar in 2011 en ligt in het departement Gers, in het buitengebied van het dorp Gaujac, te midden van de akkers en in praktisch absolute stilte. Het natuurhuisje bestaat uit drie appartementen, twee tweepersoons huisjes en één zespersoons huisje. Deze advertentie is beschikbaar voor twee personen. Vanuit het huisje heb je een fenomenaal uitzicht en bij helder weer zijn de Pyreneeën te zien. De verhuurders zijn zelf altijd aanwezig in één van de huizen. De huisjes zijn zeer comfortabel en meer dan volledig ingericht en voorzien van een Daikin verwarmingssysteem dat kan verwarmen en koelen via de vloer. Overal WiFi beschikbaar. Het zwembad meet 6×12 meter met inlooptrap en is gevuld met zout water. Chloor is dus niet nodig. Het is 1.40 tot 1.80 diep dus zeer geschikt om baantjes te trekken. Je vindt hier comfortabele ligbedden, schaduw en je kunt er gezellig barbecuën. Wat verder nog het vermelden waard is, is het feit dat je geen extra kosten hebt behalve de toeristenbelasting.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Gaujac
Regio: Midi-pyreneeën
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in GaujacMidi-pyreneeën

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie