Natuurhuisje in Cezac – Midi-pyreneeën – Frankrijk – 50135

Natuurhuisje in Cezac – Midi-pyreneeën

Sinds 1989 heeft Le Sabatou gebloeid als een beschermd natuurgebied dat vrij is van pesticiden en andere landbouwchemicaliën en is het land teruggegeven aan de natuur. Na 25 jaar heeft Le Sabatou de terugkeer gezien van een buitengewone overvloed aan wilde bloemen, met name orchideeën en geneeskrachtige Bach-planten. Dit heeft op zijn beurt de terugkeer van de bijen en een enorme diversiteit aan insecten gestimuleerd, wat de heropleving van een fabelachtig ecosysteem in gang heeft gezet. We zijn getuige geweest van de terugkeer van vele soorten vogels, waaronder adelaars en uilen, kleine dieren zoals de dennenmarter, de haas en de vos. Vandaag de dag zijn de rustige herten te zien in de open weide met wilde bloemen rondom het huis. Direct vanaf het natuurhuisje leiden wandelpaden naar de windmolens van Cezac, Bois en Castelnau en naar de Camino Santiago. Gedrukte kaarten&gidsen zijn aanwezig. Ideaal voor mountainbiken en fietsen over de weg. Een wijnproeverij in het dal van de rivier de Lot is een echte aanrader.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Cezac
Regio: Midi-pyreneeën
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: twijfelaar: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in CezacMidi-pyreneeën

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie