Natuurhuisje in Bourg de visa – Midi-pyreneeën – Frankrijk – 56327

Natuurhuisje in Bourg de visa – Midi-pyreneeën

Verscholen in het groen, in het departement Tarn et Garonne, hebben wij onze droomplek gevonden. Op een terrein van 17 hectare bevindt zich, te midden van de prachtige natuur, naast ons woonhuis en ons andere vakantiehuis, ons royale vakantiehuis. In de tuin is het heerlijk toeven en nodigt ons zwembad (gezamelijk gebruik) u uit voor een verfrissende duik. Omdat het zwembad ook overdekt gebruikt kan worden, is de watertemperatuur tot ver in het seizoen aangenaam. Heerlijk struinen door ons eigen bos, start bij uw voordeur. Zoekt u rust, ruimte, natuur en privacy, kom dan onthaasten op ons domaine en ervaar het goede Franse leven op het platteland.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Bourg de visa
Regio: Midi-pyreneeën
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Bourg de visaMidi-pyreneeën

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie