Natuurhuisje in Bourg-de-visa – Midi-pyreneeën – Frankrijk – 55911

Natuurhuisje in Bourg-de-visa – Midi-pyreneeën

Het is een mooi authentiek vakantiehuis met eigentijds comfort. Alles is op 1 niveau, wat tamelijk zeldzaam is bij dit soort oude huizen. Het huis heeft een een gezellige keuken, een knusse woonkamer met een haard en 4 ruime slaapkamers, waarvan 2 met eigen badkamer. Er kunnen 8 personen verblijven, wat ideaal is voor 2 gezinnen die samen op vakantie willen. Het huis ligt net buiten Bourg de Visa, een gezellg dorp in de regio Lot. Op loopafstand ligt de bakker, zodat je in de ochtend verse croissantjes kunt halen. In de zomermaanden zijn er overal festiviteiten en eetmarkten, maar bezoek ook de vele kastelen en bastides in de buurt. Je kunt tevens kano’s huren, paardrijden, mountainbiken en nog veel meer. Buiten het huis vind je een overdekt terras, ligstoelen en parasols bij het grote zwembad. Voor de kinderen zijn er een grote tuin waar ze kunnen spelen. Bij je aankomst zijn de bedden opgemaakt. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Bourg-de-visa
Regio: Midi-pyreneeën
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
hal parterre

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Bourg-de-visaMidi-pyreneeën

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie